Au inceput inscrierile pentru Work and Travel 2013!

25 10 2012

 

 

 

Salut!

American Experience a dat drumul la inscrierile pentru programul Work and Travel 2013! Anual zeci de mii de studenti din intreaga lume aleg sa-si petreaca vacanta de vara in State unde au un job lejer intr-o statiune turistica, castiga niste bani, calatoresc si au parte de cea mai tare experienta din studentie. Pe contul Youtube al American Experience (youtube.com/americanexperiencero)  poti sa te uiti la povestile unor studenti care au fost in America prin programul Work and Travel. Sau poate arunci un ochi peste pozele lor de pe Facebook (facebook.com/americanexperience.ro).

Grabeste-te sa te inscrii ca sa prinzi unul dintre cele mai tari joburi. Poti alege sa mergi in California, Florida, New York, Ocean City, Hawaii sau poate National Parks. Iar daca sunteti mai multi prieteni, puteti pleca toata gasca, sa locuiti impreuna si chiar sa aveti joburi la acelasi angajator.


Genuine Life Changin’ Experience For Youth

Pentru mai multe detalii intra pe americanexperience.ro sau uita-te aici. Ori mai bine du-te la unul din birourile American Experience din tara sa ti se explice cum poti ajunge si tu in State.

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: