Cartela telefonica pentru studentii din Work and Travel Oradea

29 06 2011

Salut ,

Statisticile arata ca telefonul dat acasa este printre primele lucruri pe care un student le face odata ajuns in America, inainte de a cumpara bilet de autobuz, de a face dus sau de a despacheta.

In Statele Unite nu exista telefoane publice cu cartela, la fel ca in Romania. Astfel, pentru a suna acasa/prietenii American Experience iti pune la dispozitie un card – SunaRomania – care functioneaza ca un cod ce trebuie sa-l introduci inainte de convorbire.

Cartela SunaRomania este un serviciu reincarcabil, iar PIN-ul folosit este mereu acelasi. Un avantaj il constituie pretul si faptul ca un cont poate fi incarcat din Romania, de catre prieteni, parinti etc. Cu SunaRomania poti suna de la orice telefon fix din State sau dintr-o retea de telefonie mobila americana sau chiar de la un calculator (in eventualitatea in care tu nu ai acces la un telefon, iar cei pe care vrei sa ii suni nu sunt la un calculator si nu puteti folosi Skype sau Mess).

AE iti pune la dispozitie un cont alimentat cu credit in valoare de 20 USD, 40 USD sau 60 USD cu posibilitate de reincarcare.

Tarife

  • 2.9 ¢/ minut daca suni pe un numar de fix in Romania
  • 9.9 ¢/ minut, daca suni pe un numar de mobil.

Astfel, cardul de 20$ iti permite sa vorbesti 688 minute (daca suni pe fix oriunde in tara) sau 202 minute daca suni pe mobil.

Ce trebuie sa faci: 

  • Printeaza una din “Facturile Proforma SunaRomania” atasate acestui mail ce contine suma pe care o vrei ca si credit (20, 40 sau 60 USD) si alimenteaza contul AE.
  • vino la reprezentantul AE cu o copie dupa chitanta/chitantele de plata;
  • reprezentantul AE iti va crea un cont SunaRomania.com
  • primesti informatii despre contul tau si modalitati de folosire direct pe emailul tau;

Te asteptam!

Staff-ul AE

Work and Travel Oradea

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: