Primele joburi pe Grecia au ajuns la Oradea

31 03 2011

Joburi in complexul Sunshine Vacation Clubs.

Joburile  din acest complex sunt de “general duties”, aceasta inseamna ca trebuie  sa aranjeze sezlongurile la piscina, pe plaja, sa stranga umbrelele..tot felul de indatoriri de genul acesta.
Tot in acest complex mai avem joburi de chelner si ajutor la bucatarie.

In Sunshine Corfu perioada de lucru din 01.05.2011 – 15.10.2011.

O statiune turistica cu o multime de locuri de cazare  situata intr-un  golf deschis cu o plaja superba. Rociile poroase sculptate de catre mare  in diverse forme sunt cu adevarat uimitoare.

 

Unele roci care ies direct  din mare formeaza un fel de fiord, un canal natural, cunoscut sub  numele de “Canalul Iubirii”  si se afla in partea de vest a plajei  Sidari.
Intre stanci si roci se afla cateva plaje cu cu sezlonguri si  umbretute.

 

In Sunshine Rhodos perioada de lucru din 01.05.2011 – 30.09.2011.

Rhodos  face parte din insulele aurite din arhipelagul Dodecanez, care îşi  cultivă originalitatea: eleni în suflet, bizantini  în amintiri,  orientali în caracter şi, în definitiv, greci.

 

Rhodos este  un  remarcabil leagăn cultural şi economic din acest arhipelag de 12   insule  şi  insuliţe. Legenda spune că Insula Rhodos s-a născut din  iubirea  zeului  Hélios şi a nimfei Rhoda, Rhodos fiind Insula Soarelui.

 

In Sunshine Crete perioada de lucru din 01.05.2011 – 30.09.2011.

Insula Creta  este cea mai mare şi cea mai meridională dintre insulele Greciei. Mărginită de Marea Adriatică şi de Marea Egee, insula este cunoscută ca  fiind locul de naştere al culturii europene. Montană, ea adăposteşte  numeroase ruine antice, plaje superbe, chei magnifice, peisaje ireale şi  o mare diversitate de activităţi pentru timpul liber, ceea ce face din  ea o destinaţie pentru vacanţa ideală.
Insula are o moştenire  arhitecturală şi culturală magnifică cu situri arheologice, vile  veneţiene, bazilici bizantine şi un număr impresionant de muzee. Creta  e divizată în patru prefecturi: Rethymnon, Heraklion, Hania şi Lassithi, fiecare având farmecul său propriu şi locuri majore de  vizitat.

Centrele importante din insulă sunt oraşul capitală Heraklion,  Hania, Rethymnon şi Agios Nikolaos. Trebuie să vizitaţi Heraklion. Acesta adăposteşte un muzeu arheologic fascinant, o viaţă socială  animată şi situl antic din Knossos. Hania este un amestec de vechi şi modern cu locuinţe italiene elegante, un port impresionant de-a lungul căruia se aliniază restaurante şi cluburi. Rethymnon oferă plaje vaste  cu nisip şi o arhitectură bogată în istorie. Agios Nikolaos este un oraş  animat, dominând golful Mirabello, cunsocut pentru staţiunea balneară  Elounda Beach.

Zorbas Beach Hotel job de chelner

 

 

 

Pentru mai multe detalii veniti sa sediul AE Oradea

 

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: