Anul acesta am fost pentru a doua oara in State

12 01 2011

Gashca din Beverly Hills

Anul acesta am fost pentru a doua oara in State si m-as reintoarce acolo oricand. Am fost la Vegas, la Marele Canion, am vazut multe lucruri frumoase si interesante. Le recomand studentilor sa aplice la acest program fara teama si sa profite maximum de acest program pana pot. Aceasta experienta te caleste, ajungi sa fii un tip sigur pe tine. Este o buna experienta…

Down the Street

Pentru mine, America…
A fost una dintre cele mai frumoase experiente dar si cea mai aventuroasa. Inca din prima zi am avut mici problem (16 h prin aeroport) dar pana la urma am ajuns bine la destinatie. Ajunsa acolo, alte problem cu job-ul, asa ca cu mic cu mae ne-am facut bagajele si am plecat spre Atlanta unde in final lucrurile au inceput sa ia o forma.Chiar daca am avut mici problem totul a iesit bine si a fost superb si interesant sa fii intr-o lume total diferita de a ta, unde pana sic el mai mic lucru e altfel decat acasa.
Pe scurt America a fost prima aventura din viata mea pe cont propriu, o maturizare brusca si binevenita.

a fost tara in care orice vis poate deveni realitate, tara tuturor posibilitatilor. Este o tara in care descoperi persoane noi, o noua cultura cu mult diferita de cea a noastra; este tara in care intalnesti personane si locuri noi care te vor schimba pentru totdeauna.

Advertisements

Actions

Information
%d bloggers like this: